رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، اعلام کرد: از ابتدای جنگ تحمیلی تاکنون حدود ۸ هزار نفر از شهروندان از خدمات چادرهای حامی بهره‌مند شده‌اند و نزدیک به ۶۵۰ نفر نیز خدمات حمایت روانی و اجتماعی دریافت کرده‌اند.

علی نصیری رئیس سازمان مدیریت بحران  تهران

به گزارش همشهری آنلاین: علی نصیری با اشاره به استقرار این چادرها در سطح شهر گفت: تاکنون نزدیک به ۴۸ نقطه در شهر تهران به چادرهای حامی مجهز شده‌اند که در مجموع حدود ۳۰۰ روز-چادر خدمات‌رسانی داشته‌اند.

وی با بیان اینکه چادرهای حامی با هدف کاهش سردرگمی شهروندان پس از وقوع حادثه طراحی شده‌اند، گفت: این اقدام با بهره‌گیری از تجربیات پیشین انجام شده تا شهروندان بتوانند بلافاصله پس از حادثه، خدمات مورد نیاز خود را به‌صورت مستقیم دریافت کنند و درگیر بوروکراسی‌های اداری نشوند.

به گفته نصیری، در این چادرها شهروندانی که منازل آن‌ها دچار آسیب شده، با تکمیل فرم‌های مربوطه برای دریافت خسارت راهنمایی می‌شوند. همچنین در مواردی مانند آسیب به در و پنجره یا خسارت‌های سازه‌ای، مشاوره‌های تخصصی ارائه می‌شود.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود:برای افرادی که خودروهای آن‌ها آسیب دیده نیز فرآیند ثبت و ارزیابی از طریق همین چادرها آغاز می‌شود.

نصیری به ارائه خدمات حمایتی دیگر اشاره کرد و گفت: خدمات مشاوره روانی و اجتماعی، و نیز هماهنگی با گروه‌های جهادی برای پاکسازی منازل، جابه‌جایی وسایل یا اسباب‌کشی از دیگر اقداماتی است که در این چادرها انجام می‌شود.

او افزود: هدف اصلی از راه‌اندازی چادرهای حامی، ایجاد حس همراهی با شهروندان و جلوگیری از احساس رهاشدگی در شرایط بحرانی است.

کد خبر 1026980
منبع: خبرگزاری شهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha